Velikonoční soustředění

Hadač Miroslav     05.04.2023

Fotky (JK), Fotky (LV).
Pondělí dopoledne:
 Poslední trénink hromadný start. Tratě A (5100), B (3000) a C scorelauf. Budislav (místo dlouholetého tábora LPU). rovina, spousta detailů (kameny, hrázky, kupky, melioračky). Výsledky, mezičřasy, Výsledky. MezičasyRerun A, B.
Pondělí odpoledne: balení, odjezd.
Pondělí večer: individuální rozbor hromaďáku a celého soustředění.



Neděle dopoledne: Sprintové úseky (3). Několik zavřených branek a soukromých pozemků nám připravilo řadu překvapení k řešení. Všichni absolvovali všechny úseky. Tempo vysoké. Běželo se na velké lamp. Rerun.
Neděle odpoledne: Klasika, mapa u Budislavi, síť průseků, melioračky, kameny, čistý velmi dobře průběžný les. Tratě od 3 do 12 km. A (7100), B (4100), C (2800), E (11600). Rerun.
Neděle večer: Přednáška, beseda s reprezentantkou ME dorostu, rozbor sprintu, předzávodní púříprava pro pondělní hromadný start. Někteří ještě využili postavené reflexy na noční pro vylazení přípravy na MČR NOB.


Sobota dopoledne: Okruhy. 7 okruhů 600-1000m různé obtížností. SI a velké lampióny (déšť, sníh, zima). Výsledky. Mezičasy. Rerun.
Sobota odpoledne: Kombotech. Had, línie, minikrátka (SI), ŠH. Zbytek lampióny. Rerun. Výsledky, mezičasy minikrátká. Rerun B, C.
Sobota večer: Přednáška, předzávodní púříprava pro nedělní tréninky (sprint a klasika). Rozbor okruhů a minikrátké (Filip se proměnil ve 12 leté dítě ve výkladu).
Sobota večer: Noční volně. Příprava na MČR. Roznesené reflexy. Starší mapa, ale hezký les. Tentokrát jsme od "pastevce" dostali výtku za přeběh přes el. ohradník a pastvinu plnou spících kráv. Tratě A (4500), B (7800 ... nikdo neběžel). Rerun.



Pátek odpoledne: Línie, pro nejmenší individuální s doprovodem. Starší mapa v okolí ubytování. Rerun Línie B, Línie C
Pátek večer:
 Přednáška, předzávodní púříprava pro 3 tréninky. Základy práce s buzolou, 
Pátek večer: Noční svižně. Příprava na MČR. Roznesené reflexy. Tři okruhy na 10-15 minut. Myslivci jsou tady stejně přísní jako u nás :(. Rerun.  Fotky (Jana Kostková).


Začíná v pátek  7.4. ve 14.00 hod. Zderaz (Renospond). Budeme se v místních terénech (kameny, kupky, melioračky, ...) připravovat na jarní sezónu, ale také na MČR v nočním OB. V plánu je 6-8 tréninků (línie, kombotech, okruhy, městský sprint, hromaďák, klasika, dva noční tréninky) a 3 večerní předmášky. Celkem je přihlášeno téměř 60 účastníků. Sportovní program soustředění.