Rodinné OB soustředění + U10mila ve Švédsku

Holas Tomáš     09.08.2022

Středa 10.8. - po 10ti dnech tréninků, závodů a užívání si přírody opouštíme chatu v Stensjö Camping a trajektem Karlskrona-Gdyně se přesunujeme přes Polsko domů. Adjö Sveridge.
Úterý 9.8. - Dopoledne vrstevnicovka, po obědě přednáška od Marii v klubovně o práci s OB-mládeží ve SWE. Pak už jen výlet do města a nakupování, rybaření.

       


Pondělí 8.8. - celodenní odjezd za mapou. Dopoledne Middlík, v poledne relax u vody odpoledne Krátká.

     


Neděle 7.8. - dopolední relax po závodech a odpoledne spojované 4 okruhy.

Pátek a sobota 5.8.- 6.8. - dlouhý přejezd na závody U10mila. Seznámení se závodní arénou. V 17:00 startuje naše 4členná DH14 štafeta (1. Bětka, 2. Viktor+Vašík, 3. Sofie z Brna, 4 Petr, 4. úsek za Brno běží Štěpi. AOP štafeta skončila 58. Štěpi doběhl celkově 20. Štafeta DH20 startuje v 2:45 am. Karlskrona+Opava (Czech team) dobíhají v  8:38 na 6. místě. V 10:30 dobíha naše opavská (dorostenci+žáci) štafeta na 59. místě. Běželi jsme skvěle, časově jsme se vyhli i hanba startu. Odpoledne se proběhli i dospěláci na Middlu.

          


Čtvrtek 4.8. - téměř již rutinní ranní koupačka v jezeře a odjezd do Rodeby na Middlík, který postavila Karlskrona. V poledne návštěva OB klubovny s přednáškou k víkendovému závodu. Odpoledne sprint v campusu Karlskrony a koupačka v moři. Nádsledně jsme zaútočili na Outlet a večerní opékačka.

                


Středa 3.8. - Po ranním BBA s koupáním jsme se vydali do přilehlého lesa Alljungen, kde jsem se poprali v extremně složitém terénu na šesti okruzích. Po polední siestě jsme se přesunuli opět do Alljungen, kde jsme si zkusili vrstevnicovku. Tělo jsme pak smočili v jezeře. Den jsme zakončili večerní předzávodní přednáškou týkající seTiomily.

     

Úterý 2.8. – Saling Saling od Rod Stewarda nás probouzí v 6:00. V devět ráno již všichni vybíhají na seznamovací sprintík v parku v Karlskroně. Po ubytování v chatě v Stensjo campu vybíháme na další OB trénink do mapařsky těžkého terénu.

    


Pondělí 1.8.2022 - Řada z nás po Sudety Cup a Silva Campu  jenom přebalili a v pondělí ráno vyrazili na sever směr Gdyně. A protože polské dálnice jsou výrazně rychlejší než jsme zvyklí, tak nám zbyly ještě 2 hodiny před odjezdem pro skupinovou vycházku na molo místního přímořského městečka. S devátou večerní hodinou odplová celkem 6 našich aut, 24 OB běžců do Karlskrony.