Letní tábor - INFORMACE

Krasnokutská Magda     29.06.2022

Letní soustředění = orienťácký tábor - Nová Ves u Rýmařova. (18.7. – 22.7.2022)
Místo konání: chata Na Vyhlídce - Nová Ves u Rýmařova, Adresa: Pension Na Vyhlídce, Nová ves 69, 795 01 Dolní Moravice (můžete poslat pohled či dopis)
Odjezd: pondělí 18.7., sraz před Východním nádražím v 7:20 hodin
Návrat:  pátek  22.7. Východní nádraží v 16:21


Na soustředění nám budou s běžci pomáhat - Filip Hadač, Bára Pachmannová a  Adam Valík.

S sebou:  buzolu a čip - kdo má, ostatním půjčíme, pastelky a psací potřeby, deníček, hygienické potřeby, ručník, plavky, čelovku nebo baterku, šusťákovou bundu nebo pláštěnku nebo nepromokavou bundu, sportovní kraťasy, elasťáky, tepláky - cokoliv vhodného na běhání, trička, oddílový dres (pouze, kdo má), pyžamo, dostatek ponožek, spodní prádlo, vhodné boty na běhání - minimálně 2 páry, mikinu, termo oblečení, kšiltovku nebo klobouk proti slunci, oddílovou čelenku.

Deskovou hru, knížku na čtení, sluneční brýle, repelent, cyklistickou helmu, náhradní duši na kolo, sladkosti na dodání energie.

Pokud má někdo zdravotní potíže nebo užívá léky, sdělí Magdě a léky předá u vlaku.

Tyto věci zabalit do kufru nebo tašky, batohu. Dovezete zároveň s kolem k firmě Nord service (Vojanova 31, Opava) v neděli 17.7. v  18:15 hodin. Vše bude naloženo do AUTA a během pondělního dopoledne bude převezeno na ubytování.

Do malého batůžku, který bude mít KAŽDÝ v pondělí s sebou do vlaku:
pití, svačinu, peněženku s kopií průkazky zdravotní pojišťovny + kapesné, červený fix.

V pátek po NÁVRATU dětí vlakem na nádraží se kola a zavazadla předají v prostorách Východního nádraží (podle situace bude upřesněno přímo na místě).

Na soustředění NEDOPORUČUJEME brát cenné věci, MP3, tablet, mobilní telefon. Vše v rámci bezpečnosti a duševního zdraví Vašich dětí. Nic z toho není potřeba do přírody, na týdenní pobyt bez své rodiny, na hry a pobyt v lese ani na chatu.

V případě potřeby nás kontaktujte:  (Veškeré dotazy zodpovíme)
Magda Krasnokutská - 724 160 244
Honza Kotůlek - 608 735 329

Popřejte nám dobré dny a pěkné počasí ,  v pátek zase přijedeme .

Magda a Honza