Nominačky LODM

Hadač Miroslav     08.05.2022

V neděli 8.5. proběhly poslední dvě kola nominačních závodů pro LODM. Naši závodníci uspěli a vybojovali celkem 4 postupová místa z celkových 8 (Sofie K., Vašek L., Ondra G., Viktor Č. Navíc dva závodníci jsou "náhradníky" (Dorotka K., Péťa K.). Výsledky: 3. závod, 4. závod. Ve čtvrtém závodě jsme bojovali jako lvi a obsadili první místa ve všech kategoriích.


Ve čtvrtek 14.4. proběhlo druhé kolo nominačních závodů pro LODM v Hlučíně. Z druhého závodu si naše desítičlenná skupina odváží dvě prvenství, tři druhá místa a jedno třetí místo. Bylo teplé slunečné počasí. Výsledky. Mezičasy DMDSHMHS. Pokračování je 8.5. ve Zlíně krátká a sprint.


 

 

 


V neděli 3.4. proběhlo první kolo nominačních závodů pro LODM v Olomouci. Celkem jsou 4 závody (další je 14.4. a 8.5.). Závodí se v kategoriích DH12 a DH14, jistý postup má vítěz nominačního žebříčku.
Z prvního závodu si naše desítičlenná skupina odváží dvě prvenství, dvě druhá místa a jedno třetí místo. Bylo mrazivé počasí, na trávě ležela vrstva sněhu. V závodě bylo potřeba rychle běžet a neztrácet čas volbami postupů. Výsledky, Mezičasy DMDSHMHS