Maďarsko soustředění

Hadač Miroslav     25.02.2022

Závod klasika důkladně prověřil naši připravenost. Prošli jsme. Výsleky klasiky. Mezičasy klasiky. Celkové výsledky. Tratě.
Celková umístění: 1. místo ... Štěpán (H14), Barča H. (D18), Filip (H21), LV (H50). 2. místo ... Jana (D50), Barča P. (D20), Janča (D21). 3. místo ...  Mirek (H50).


Závod zkrácená trať. Výsledky. Mezičasy. Tratě. V obtížném jalovcovém terénu jsme za příjemného počasí závodili úměrně naší přípravě :). 
1. místo: Štěpán (H14), Barča H. (D18), Filip (H21), Barča P. (H20), Jana (D50), Mirek (H50). 2. místo: Janča (D21), LV (H50). Odpoledne regenerace v termálech a předzávodní příprava pro klasickou trať. Podklady pro přenášky (3x).


Rerun.
Proběhnutí (Švýcarská hra). Z druhé strany záchytná komplet mapa. Na kontrolách fáborky (stavěla předsunutá skupina. Večer pak podrobný rozbor okruhů a předzávodní příprava pro první závodní den.


Okruhy (pátek dopoledne). Výsledky. Mezičasy. Rerun okruhy a had (v reruuu dole jsou všechny okruhy a had k výběru, gps přidávejte jen k hadovi). Na start a zpět jsme běželi hada šíře 5 mm.

Tréninky skupiny, která je v místě od pondělí můžete shlednout v 3DRerunu. Stačí zadat výběr mapy "AOP", pak naléznete všechny naše tréninky.